Social

#isu #sinucigas #hotel intercontinental

Un barbat cu cagula ameninta ca se arunca de pe Intercontinental! ISU in alerta!

Hotelul Intercontinental din Capitala a devenit in aceasta dimineata tinta unui sinucigas. Un barbat cu cagula pe fata ameninta ca se arunca de la etajul 16 al cladirii.

Barbatul se afla in balconul de la etajul 16. Momentan nu se cunosc cauzele care l-au determinat pe barbat sa recurga la acest gest.

Pentru a se face mai bine auzit, barbatul are la el doua boxe. Acesta striga: "Tara camatarilor legali. Romania sustine si incurajeaza institutiile financiare legale. Implica-te si stopeaza abuzurile", "Stop abuzurilor", "Coruptia din Romania – un semnal de alarma" si "Nimeni nu face nimic pentru romani".

La fata locului s-au deplasat politistii, pompierii si o ambulanta. Negociatorii se afla si ei in balcoanele vecine, dar omul continua sa-i ignore si nu vrea sa vorbeasca cu nimeni. ISU Bucuresti a trimis la fata locului doua autoscari si o perna pneumatica, care insa nu poate fi amplasata in zona din cauza spatiului restrans.

"Am primit apel la 112 si am trimis salvatorii alpinisti si am solicitat negociatori. Este la etajul 16 in balcon, chiar in incinta hotelului Intercontinental si are un banner expus pe care scrie diverse mesaje. Nu striga, negociatorii incearca sa discute cu el de la un balcon vecin", a spus Adrian Marin , purtator de cuvant al ISU Bucuresti, potrivit stirileprotv.ro.

UPDATE:

Negociatorii Politiei Capitalei au reusit sa-l convinga pe barbat sa renunte la gestul sau. In acest moment barbatul de afla in custodia politiei.

Barbatul a apelat la acest gest extrem deoarece este extrem de nemultumit de situatia in care a ajuns din cauza unor credite obtinute de la un IFN, potrivit libertatea.ro.

Specialistii trag un semnal de alarma privind asa-numitele imprumuturi pana la leafa pe care le ofera institutiile financiare nebancare, si la care apeleaza tot mai multi romani. Chiar daca un astfel de credit este extrem de usor de obtinut, dobanzile sunt uriase – chiar si de de 4.000 – 5.000%, avertizeaza Protectia Consumatorilor, care verifica periodic aceste companii. Adica, "iau 10 euro, si, intr-un an, dau 50.000 de euro inapoi", da un exemplu chiar presedintele ANPC, Marius Dunca.

Surse foto: showbizreport.ro, libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea