Social

Un barbat care ameninta ca arunca in aer podul de la Agigea a fost retinut

Un barbat a amenintat astazi, in jurul orei 12.00, ca arunca in aer podul de la Agigea. El a fost prins de politisti, in jurul orei 13.00 si urcat intr-o masina a Ambulantei, iar pirotehnicienii au verificat autovehiculul in care se afla barbatul.

Un barbat aflat intr-un jeep inmatriculat in judetul Constanta s-a oprit pe podul de peste Canalul Dunare -Marea Neagra de la Agigea si a amenintat ca va arunca in aer podul daca nu vorbeste cu presedintii Traian Basescu, George W. Bush si Vladimir Putin. Barbatul sustinea ca are la el grenade.

Trupele DIAS au intervenit in forta dupa ce barbatul a lovit cu masina un autovehicul al pirotehnistilor. Echipele DIAS au spart gemurile jeepului cu bate si l-au scos din masina pe barbat. Acesta a fost urcat intr-o ambulanta.

Echipa de pirotehnicieni au verificat jeepul Hyundai Tucson al barbatului. Asupra acestuia nu s-a gasit nici un material explozibil . El va fi supus unui control medical , iar pentru gestul sau risca sa fie acuzat de terorism.

Autoritatile au intocmit o lista cu 300 persoane din judetul Constanta care au afectiuni neuro-psihice si care ar putea perturba intrunirea de miercuri dintre George W. Bush si Traian Basescu. Drumul pe care s-a produs incidentul este un posibil traseu pe care s-ar putea deplasa coloana presedintelui Statelor Unite.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea