Social

#sinucidere #crima #politie #ancheta

Un barbat a fost gasit impuscat in cap, cu pistolul pe piept

Un barbat necunoscut a fost gasit mort intr-o curte dintr-o comuna din Caras Severin. Politistii au acum mari batai de cap ca sa descopere identitatea victimei si sa rezolve acest caz care seamana mai mult a crima decat sinucidere .

Un barbat dintr-un sat severinean a gasit in propria curte trupul unui barbat, plin de sange su cu o rana la cap. Pe pieptul victimei se afla un pistol iar in frunte, acesta avea urma unui glonte, semn ca fusese impuscat din fata. Politistii cred ca acesta este semnul ca barbatul respectiv a fost victima unei crime, insa acest caz le da mari batai de cap.

Potrivit Stirilor Pro TV, investigatorii intampina probleme pentru ca nu stiu identitatea mortului, acesta nefiind recunoscut de nici unul dintre sateni. Barbatul care a gasit mortul in propria curte sustine ca nu stie cum a ajuns cadavrul pe proprietatea lui.”Am fost acasa toata ziua si nu am observat nimic suspect. Cand am gasit corpul, am luat-o la fuga”, a povestit barbatul pentru Stirile Pro TV.

Anchetatorii au stabilit faptul ca victima a murit impuscata cu un glonte de 9 mm. Ei cred ca barbatul a fost ucis, tinand cont de pozitia in care a fost gasit cadavrul, respectiv cu mainile incrucisate pe piept si pistolul asezat tot pe piept, langa maini.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea