Social

#autobuz in flacari #pasageri #autobuz

Un autobuz plin de calatori a luat foc in mers

Un autobuz care transporta 49 de calatori a luat foc in mers in aceasta dimineata. Soferul a oprit imediat iar pasagerii au fost evacuati de urgenta. Tagicul eveniment s-a produs la iesirea din Barlad, drumul spre Bacau fiind blocat.

 

Potrivit reprezentantilor ISU Vaslui, focul a izbucnit la motor, in spatele autobuzului. Calatorii au simtit miros de fum si au alertat soferul care a oprit imediat cursa. Oamenii au coborat in graba si au sunat la 112.

La fata locului au sosit mai multe echipaje ale pompierilor care au reusit sa stinga focul.

"Din primele cercetari, incendiul a fot generat la puntea din spatele autobuzului, din cauza blocarii unei roti. Interiorul autobuzului nu a fost afectat de flacari", a declarat Petru Iftene, purtator de cuvant ISU Vaslui, pentru mediafax.

La fata locului s-a deplasat si Nixon Ibanescu, primarul comunei Gherghesti, pe raza careia s-a intamplat nenorocirea.

"Voi face o sesizare la CJ Vaslui, pentru ca de multe ori am spus si am solicitat ca pe ruta aceasta spre Chetrosu sa mearga masini noi, unde oamenii sa nu mai fie inghesuiti ca vitele. Cred ca este o minune de n-a fost nimeni ranit, dar nu stiu cat mai tine minunea asta, sa nu se intample vreo nenorocire si atunci sa vedem pe cine dam vina!", a declarat acesta pentru vremeanoua.ro.  

Sursa foto: someseanul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea