Social

#activitate cardiaca #miracol #deces #nastere #resuscitare

Un adevarat miracol: femeia care s-a intors din morti! Azi, e perfect sanatoasa

O femeie din statul american Florida a avut parte de o experienta demna de domeniul paranormalului. Dupa ce a adus pe lume o fetita prin cezariana, inima femeii a incetat sa bata... timp de 45 de minute!

Chiar in momentul in care medicii, care au incercat sa o resusciteze, se pregateau sa ii declare decesul, monitorul cardiac a inregistrat activitate. Pe langa faptul ca si-a revenit subit dupa 45 de minute in care n-a avut puls, si mai socant este ca femeia nu a suferit leziuni cerebrale, favorizate de regula de lipsa de oxigenare a creierului, noteaza Huffington Post.

Ruby Graupera-Cassimiro a suferit o embolie cu lichid amniotic, o conditie rara, in majoritatea cazurilor fatala.

"Astazi, este perfect sanatoasa", a precizat Thomas Chakurda, purtatorul de cuvant al Spitalului Regional Boca Raton, la mai bine de o luna de la evenimentul petrecut la data de 23 septembrie.

Deocamdata, doctorii nu au gasit o explicatie concreta pentru supravietuirea lui Ruby Graupera-Cassimiro, pe care o considera, asadar, "miraculoasa".

Sursa foto: nydailynews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea