Social

Ultimul transfer al Stelei: Robert Neagoe de la Dacia Mioveni

Mijocasul Daciei Mioveni , Robert Neagoe, a semnat un contract pe trei ani cu Steaua, devenind cea de-a treia achizitie a vicecampioanei de la finalul campionatului, dupa si Claudiu Ionescu.

Neagoe este extrem de fericit ca va juca la Steaua si va fi antrenat de idolul sau din copilarie, Marius Lacatus.

“Cand eram mic nu stiam ca voi ajunge la Steaua, dar stiu ca purtam un tricou cu numarul sapte, cel al lui Marius Lacatus. Nici nu visam acest lucru. Deocamdata nu pot spune prea multe despre transferul meu, ci doar ca sunt foarte fericit", a declarat fostul mijlocas al Daciei Mioveni.

Robert Neagoe, in varsta de 26 de ani, a debutat in Liga 1 , la FC Arges in 2005, intr-un meci in deplasare, in fata celor de la Dinamo, scor 1-2, si a reusit sa inscrie. S-a trasferat la Dacia Mioveni in sezonul 2007-2008, unde a jucat alaturi de fratele sau, Andrei, care este mijlocas central.

Pe langa Neagoe, Szekely , si Claudiu Ionescu, patronul Stelei, Gigi Becali si-a anuntat intentia de a-l transfera in viitorul apropiat si pe Bogdan Stancu de la Unirea Urziceni.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea