Social

#firma servicii funerare #Servicii Funerare

Ultima zi acasa a persoanei trecute in nefiinta, din perspectiva firmei de servicii funerare

Cine ar fi crezut ca, imediat dupa ce ati pierdut una dintre cele mai importante persoane din viata dumneavoastra, veti castiga cativa prieteni noi, referindu-ne aici la reprezentatii firmei de servicii funerare? Bineinteles ca nu se pot compara cele doua aspecte, intrucat experienta pierderii unei rude sau a unui prieten bun este extrem de dureroasa, insa intotdeauna este bine sa aveti un umar in plus pe care sa puteti plange. In continuare, vom trece in revista ultima zi a persoanei decedate in locuinta sa, inainte ca trupul neinsufletit sa fie transportat la capela si apoi la cimitir.

 

In momentul in care se produce evenimentul tragic, primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa apelati casa de servicii funerare. Spre exemplu, Casa Bucur, al carei site il puteti consulta la adresa funerarii-bucuresti.ro, are program non-stop, prin urmare ii puteti suna la orice ora, pentru ca acestia sa demareze activitatile specifice cat mai repede. In special pe perioada verii, urgenta este obligatorie, mai ales ca, pe langa actiunile de imbalsamare/tanatopraxie, transport etc, trebuie obtinute si diverse avize de la autoritatile competente. In concluzie, chiar daca sunteti ingenuncheat de tristete, trebuie sa va pastrati calmul si sa actionati cu celeritate.

In momentul in care angajatii firmei de servicii funerare vor pasi in casa dumneavoastra, prima data va vor oferi condoleantele lor si vor rosti vorbe precum "Dumnezeu sa-l/o ierte". La Casa Bucur, acest comportament tine nu numai de experienta si profesionalism, ci si de respectul pe care reprezentantii acestei companii de pompe funebre il au pentru toti clientii si celelalte categorii cu care intra in contact. Apoi, cu maxima atentie, acestia vor demara procedurile specifice, impartindu-si rolurile pentru ca totul sa decurga pe repede inainte, in vederea inmormantarii propriu-zise.

Dupa ce vor finaliza imbalsamarea/tanatopraxia, reprezentantii casei de servicii funerare vor plasa trupul neinsufletit in sicriu, iar rudele indurerate si prietenii apropiati isi vor putea lua ramas bun. Acest lucru se poate intampla fie la domiciliul persoanei trecute in nefiinta, fie la capela, caz in care sicriul este transportat tot de catre Casa Bucur, la bordul unui vehicul modern, respectand toate reglementarile aflate in vigoare la nivel european. Apoi, urmeaza slujba religioasa si coborarea sicriului in mormant sau in incinerator, in cazul in care se alege aceasta varianta.

Ultima parte a zilei este dedicata pomenii, praznic la care sunt invitate aceleasi persoane care au participat si la inmormantare si care are loc la un restaurant ales fie de dumneavoastra, fie de angajatii serviciilor funerare. Suntem constienti ca acesta este finalul uneia dintre cele mai grele zile din viata dumneavoastra, insa nici pe departe si al suferintei, intrucat doliul abia acum incepe. Cu toate acestea, trebuie sa intelegeti ca fenomenul mortii este unul implacabil si, odata ce s-a produs, nu va mai ramane decat sa reactionati in cel mai cerebral mod cu putinta si sa va manifestati durerea asa cum se cuvine. Casa Bucur isi ia angajamentul sa fie alaturi de dumneavoastra si sa va sprijine cu produse si servicii de calitate, dar si cu sfaturi si vorbe potrivite intr-un astfel de moment.

Articol realizat de iAgency.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea