Social

#cum sa slabesti #ulei #dieta # ulei slabit

Uleiul-minune care te ajuta sa slabesti rapid

Oamenii de stiinta americani au descoperit un ulei care te ajuta sa scapi rapid se grasimea abdominala. Acesta este uleiul de rapita, iar cercetatorii i-au analizat efectele timp indelungat.

Specialistii sustin ca acest ulei scade riscul de sindrom metabolic si reduce intr-un timp foarte scurt grasimea de pe burta. "Grasimile mononesaturate din aceste uleiuri vegetale par sa reduca grasimea abdominala, ceea ce reduce la randul sau factorii de risc ce compun sindromul metabolic", a explicat Penny Kris-Etherton, profesor la Universitatea Penn State.

In cadrul studiului, participantii au fost pusi sa consume 2.000 de calorii timp de patru saptamani. De asemenea, acestora li s-a dat si un cocktail realizat din 40 de grame de ulei de rapita, ulei de rapita boagat in acid oleic, ulei de sofranas si in, ulei de sofranas si porumb si ulei de rapita bogat in acid oleic, imbogatit si cu acizi grasi omega-3.

Rezultatele au aratat ca persoanele care au consumat ulei de rapita bogat in acid oleic sau ulei de rapita simplu au avut o ardere a grasimii abdominale cu 1,6% mai mare decat celelalte persoane participante la studiu.

Sursa foto: ele.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea