Social

#vreme vara #prognoza meteo #vreme #canicula

Uite cand sa iti programezi concediul. Prognoza meteo pentru primele luni de vara

Vara se apropie cu pasi repezi si e timpul sa iti faci planuri de vacanta. Printre lucrurile pe care trebuie sa le iei in calcul este si vremea. Meteorologii au emis o prognoza pentru primele doua luni de vara. Iata la ce trebuie sa te astepti!

Vremea incepe sa devina promitatoare! Temperaturile incep sa creasca usor-usor, iar specialistii spun ca vom avea o vara fierbinte, scrie click.ro.

Daca pana la finalul lunii mai, temperaturile nu vor trece de 30 de grade Celsius, din iunie situatia se schimba. In sudul tarii, temperaturile vor fi mai mari decat ar fi normal pentru aceasta perioada, cu valori mai ridicate in tot sudul tarii si in Banat. In aceste regiuni, precipitatiile vor fi reduse, in timp ce in centrul si nordul tarii sunt sanse ca ploile sa fie in exces, peste 100 de litri pe metrul patrat.

In iulie, deja vremea torida isi va face de cap, iar cremele de protectie solara vor deveni un accesoriu de nelipsit. Ploile lipsesc aproape cu desavarsire, astfel ca sansele de racorire vor fi doar la dus sau in apa marii. In sudul tarii si pe Litoral, temperaturile vor fi peste media lunii. Mai fericiti vor fi locuitorii din centrul si nordul tarii, unde vor fi zile cu temperaturi de 18 -20 de grade Celsius.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea