Social

# vaccin coronavirus #uimitor #batrana #sua #vaccin

Uimitor! O batrana de 90 de ani a mers 10 kilometri prin zapada pentru a se vaccina

Dorinta de a se vaccina impotriva coronavirusului este foarte mare pentru unii oameni. O femeie in varsta de 90 de ani a mers prin zapada, 10 kilometri (pe jos), pentru a se vaccina. Femeia din SUA nu s-a lasat doborata nici de frig si nici de birocratie. 

 

Femeia a povestit ca a incercat in zadar sa gaseasca un loc pentru imunizare in zona in care locuieste. A gasit insa un loc intr-o zona mai indepartata, si a crezut ca a scapat de griji. Insa, furtuna de zapada care a lovit zona in care locuieste a acoperit strazile cu zapada iar traficul a fost Batrana povesteste ca a incercat sa gaseasca un loc liber pentru imunizare in zona unde locuieste, dar degeaba. Cand credea ca a scapat de griji, femeia a avut parte de o surpriza neplacuta.

O furtuna puternica de zapada a lovit regiunea in care locuieste, iar strazile au fost acoperite de mormane de zapada. Cu toate acestea, batrana nu s-a dat batuta.

Ea s-a imbracat cu haine groase, si-a pus cizmele in picioare, si-a luat bastonul si a plecat la drum. Desi a intarziat cinci minute, Fran Goldman a fost vaccinata impotriva coronavirusului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea