Social

#catalin tolontan #elena udrea #declaratii #amenintari

Udrea-Tolontan - razboiul declaratiilor televizate

Razboiul Udrea- Tolontan s-a mutat pe televizor. Intre jurnalistul de la Gazeta Sporturilor si ministrul Transporturilor a inceput razboiul declaratiilor in emisiunile de televiziune: primul spune ca Udrea l-a amenintat ca il lucreaza informativ, ministrul a raspuns: “Doar i-am reprosat ca, in numele Ministerului, am incercat sa facem o corectura pe blogul lui si n-am putut”.

Catalin Tolontan a povestit aseara la Realitatea TV ca a fost abordat de sefa de la Turism care l-a amenintat. “Mi-a transmis ca se va ocupa personal, informativ, de mine, pentru a demonstra ca am pus multa rea-credinta la fundamentul cazului Ridzi”, a declarat Tolontat pentru Realitatea TV.

Redactorul-sef al Gazetei Sporturilor, cel care are si un blog foarte urmarit, a adaugat faptul ca reactia lui a fost aceea de a-i preciza ministrului faptul ca partidul din care face parte, PD-L, investigheaza de o luna si jumatate modul in care jurnalistii “Gazetei” au desfasurat investigatiile in cazul Ridzi.

Raspunsul Elenei Udrea a venit imediat, prin telefon. Ea a negat faptul ca l-ar fi amenintat pe Tolontan si a explicat faptul ca a incercat doar sa posteze un mesaj pe blogul jurnalistului, ca replica la informatia cum ca Ministerul Turismului   da diurne jurnalistilor.

"Am mers special la dansul sa ii reprosez faptul ca, la o informatie mincinoasa postata pe blog, am incercat, in numele Ministerului, sa facem o corectura si nu s-a putut, sub nicio forma, sa postam un mesaj de corectare”, a declarat Udrea la Realitatea TV.

In plus, ministrul a punctat pe un ton amenintator faptul ca si in acest caz jurnalistul a dat dovada de rea-vointa, nepublicand comunicatul oficial al ministerului. “I-am spus domnului Tolontan ca daca se bazeaza pe zvonuri in demersul pe care il face, la fel de adevarat este si zvonul ca domnealui ar fi avut un interes direct pentru o firma apropiata domniei sale pentru a obtine un contract de tiparituri ", a precizat Elena Udrea.

 

Sursa foto : Gandul

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea