Social

Udrea face liste cu patricieni

Disputa Elena UdreaPNL continua. Fostul consilier de la Cotroceni acuza mai multi lideri liberali ca sint pe statul de plata al unei fundatii controlate de Dinu Patriciu .

Elena Udrea scoate de la naftalina o tema mai veche pentru a mai sageta putin PNL, partidul pe care l-a parasit cu trei luni in urma. Marti seara, intr-o emisiune televizata, fostul consilier de la Cotroceni a atacat mai multi lideri liberali, pe care i-a acuzat ca sint pe statul de plata al lui Dinu Patriciu.
Ea se referea la Dan Radu Rusanu , Calin Popescu Tariceanu, Norica Nicolai, Bogdan Olteanu, Ludovic Orban sau Teodor Melescanu despre care spune ca primesc bani de la Patriciu prin fundatia Institutului pentru Libera Initiativa, finantata de omul de afaceri liberal. Nu este nimic ilegal. Insa dupa logica mea, atit timp cit acesti oameni sint in aceasta fundatie finantata de Dinu Patriciu, atunci e clar ca ies si il apara ca niste ciini credinciosi , spune Elena Udrea. Numele acestei fundatii a fost folosit si de Valeriu Stoica, care, la sfirsitul anului trecut, facea trimitere catre statele de plata ale institutului pentru a se vedea cine face parte in PNL din grupul Patriciu. Replica a venit din partea liderului grupului liberalilor din Camera Deputatilor, Crin Antonescu. Nu sint pe statele de plata nici ale lui Dinu Patriciu, nici ale altcuiva. Sint membru fondator al fundatiei, insa nici membrii simpli, nici membrii fondatori nu sint retribuiti. Practic, Elena Udrea ar dori sa trimita Parchetul sa demonstreze ca niste oameni sint prieteni cu Dinu Patriciu. Eu o sfatuiesc pe domnia sa sa economiseasca banii publici, pentru ca eu nu fac nici un secret din prietenia mea cu Dinu Patriciu, ba chiar sint onorat de prietenia cu el, spune Antonescu. Pe de alta parte, Dinu Patriciu nu a facut niciodata un secret din faptul ca este implicat in finantarea fundatiei.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea