Social

Turistii straini redescopera Romania

Fluxul de turisti din primele luni ale anului a crescut cu 4,2%. Sosirile inregistrate in structurile de primire turistica in perioada 1 ianuarie - 30 aprilie 2008 au depasit 1,76 milioane de turisti, in crestere cu 4,2% fata de cele din perioada similara a anului 2007, informeaza un comunicat de presa emis de INS ( Institutul National de Statistica ).

 

Sosirile turistilor romani in structurile de primire turistica cu functiuni de cazare au reprezentat in primele patru luni din 2008 77,6% din numarul total de sosiri , in timp ce turistii straini au reprezentat 22,4% din numarul total de sosiri, ponderi apropiate cu cele din perioada similara a anului 2007.

 

Potrivit INS, sosirile in hoteluri detin in perioada 1 ianuarie - 30 aprilie o pondere de 73,8% din totalul sosirilor in structurile de primire turistica cu functiuni de cazare, in crestere cu 1,8% fata de perioada similara din 2007.

 

(continuarea in Curierul National)

 

 

 

 


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea