Social

#vacante #spoturi radio-tv #informare de risc #informare turisti

Turistii romani, informati despre pericolele din strainatate cu ajutorul spoturilor radio-tv

Cetatenii romanii care calatoresc in strainatate vor trebui informati asupra zonelor de risc sau a potentialelor pericole la care sunt supusi prin intermediul unor spoturi pe care CNA si MAE le-au impus spre difuzare televiziunilor si radiourilor.

Aceasta masura a fost aprobata, vineri, de catre Consiliul National al Audiovizualului si de catre Ministerul Afacerilor Externe, prin semnarea unui act aditional de prelungire a Acordului de colaborare dintre cele doua institutii, ce are ca scop informarea cetatenilor romani asupra riscurilor pe care le pot intampina in strainatate prin intermediul unor spoturi.

"Documentul prin care am consemnat astazi prelungirea acordului de colaborare dintre Ministerul Afacerilor Externe si Consiliul National al Audiovizualului uneste cele doua institutii intr-un efort comun in vederea continuarii campaniei destinate informarii cetatenilor romani care doresc sa calatoreasca in strainatate asupra zonelor de risc din diferite regiuni de pe glob si asupra potentialelor pericole la care acestia pot fi expusi in aceste zone", a declarat Titus Corlatean, ministrul MAE.

Sursa foto: gandul.info

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.