Social

#turist #hotel #turcia

Turisti romani cazati intr-un hotel mizer in Turcia

Atentie la ofertele care suna prea bine! Doua romance s-au bucurat ca merg in antalya cu bani putini , insa acolo au dat de conditii mizere. Asa ca s-au vazut nevoiti sa mai scoata bani din buzunar pentru a beneficia de conditii de vacanta cat mai bune si mai ales in raport cu banii pe care i-au platit.

Turistii care au plecat intr-una dintre seriile de Antalya se si vedeau intr-un concediu de vis, platit cu bani putini. La intoarcere insa, doua dintre femeile din respectiva serie au mers la OPC pentru a-si povesti experienta, care nu a fost placuta.

Totul a inceput atunci cand au gasit la Paralela 45 o oferta de 7 zile in Turcia, la un hotel de 4 stele in regim all-inclusive, cu un cost de 295 de euro de persoana. Totul bine pana aici. Au achitat concediul, si-au facut bagajul si au plecat spre Turcia.

Insa cand au ajuns la hotelul de 4 stele au ramas siderate: miros ingrozitor, camere fara ferestre, bai fara oglinda. Si asta dupa ce au asteptat cateva ore pentru a-si primi cheile de la camere. Potrivit Stirilor Pro TV, de aceasta situatia s-au lovit toti cei 50 de romani din grupul plecat spre Antalya.

"Era ingrozitior, un miros ingrozitor, mizerie foarte mare, personalul hotelului era murdar, urat mirositor. Erau camere care nu aveau fereastra, era o fereastra mica undeva sus, baile nu aveau oglinda" , a declarat pentru Pro TV Florentina Popa, una dintre turistele inselate.


Asa ca singura solutia care le-a ramas a fost sa plece de la hotelul respectiv si sa isi caute alta cazare. Au mai scos din buzunar cate 150 de euro de familie si s-au cazat in alta parte. Iar la intoarcerea in tara, unii dintre ei au cerut socoteala agentiei de turism de la care si-au achizitionat pachetul de vacanta.

Turistii inselati vor sa mearga chiar la OPC pentru ca aceasta situatie sa nu li se intample si altor turisti. In schimb, agentia de turism Paralela 45, le promite turistilor suparati un week-end gratuit la Predeal.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea