Social

# covid turcia #restrictii turcia #turcia

Turcia, un nou record de infectari cu COVID. Autoritatile reactiveaza restrictiile

Turcia a raportat o crestere a cazurilor de infectii cu coronavirus. Astfel ca pe 2 aprilie a fost inregistrat un nou record de cazuri zilnice înregistrate 42.308 cazuri noi și 179 de decesepotrivit datelor oficiale. Infecțiile au crescut constant la nivel național de la începutul săptămânii.

In Turcia, restrictiile au fost relaxte incepand cu 1 martie, dupa ce numarul infectiilor scazuse sub 10.000 pe zi. Acum insa autoritaile turce vor sa reactiveze restrictiile si intoarcerea la un lockdown in weekend. 

Autoritățile au început să relaxeze restricțiile de la 1 martie, când infecțiile zilnice erau mai mici de 10.000, ridicând blocajele de weekend în zonele considerate cu risc mic și mediu și permitând redeschiderea restaurantelor și cafenelelor, inclusiv în Istanbul, cel mai mare oraș al țării, scrie agenţia Anadolu.

Restricţiile vor varia în funcție de locul în care provinciile se află pe harta de risc a autorităților. Restaurantele și cafenelele vor fi deschise doar pentru a prelua mâncarea, între orele 10.00 și 20.00, în timp ce piețele, magazinele alimentare, fructele și măcelariile vor rămâne deschise între orele 10.00 și 17.00. Brutăriile vor fi, de asemenea, deschise în weekend.

Sursa foto: hotnews.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea