Social

Turcescu, la cutite cu Rodica Culcer

, directoarea stirilor de la TVR, il acuza pe ca face un joc murdar atunci cand o invinuieste de cenzura si parteneriat politic.

Razboiul a inceput in aprilie 2003, cand Rodica Culcer , din pozitia de director al stirilor la Europa FM, l-a inlocuit pe Robert Turcescu din functia de redactor -sef. Motivul? Jurnalul de care se ocupa Turcescu "pierdea audienta si era lucrat superficial". Robert Turcescu a acuzat-o atunci de cenzura pe fosta lui si a declarat ca Rodica Culcer a facut o politica slugarnica fata de Adrian Nastase si PSD, partidul de guvernamant din acea vreme. Intr-un interviu recent, sefa stirilor TVR spune insa ca interesele lui Turcescu sunt mult mai rafinate si ca vedeta postului Realitatea TV incearca sa submineze noul curs pe care incep sa-l ia stirile televiziunii publice. De cealalta parte, Robert Turcescu ne-a declarat ca a terminat polemicile cu directoarea strilor de la TVR. "Nu ma mai intereseaza razboiul Rodicai Culcer. Sunt lucruri mult mai importante de dezbatut", sustine Turcescu .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea