Social

Tunsorile dinamice, moda lui 2008

In materie de tunsori si feluri de a-ti aranja parul, se poarta cum iti sta bine, dar cu mici exceptii”, afirma hair-stylistul Geta Voinea . In fiecare sezon se produc schimbari importante in ceea ce priveste felul in care ne imbracam, ne fardam sau ne coafam. Chiar daca arati extraordinar cu tunsoarea pe care o ai inca din liceu sau esti de parere ca numai culoarea naturala a parului tau este cea ideala, nu strica sa tii cont de sfaturile specialistilor si sa incerci o schimbare de look . Daca nu ai curaj sa apelezi la foarfeca si vopsea de par , poti capata un alt stil si doar cu agrafe, panglici sau mese.
  • Culori si carari diferite „In materie de culori, anul 2008 este mai permisiv. Daca anul trecut trebuia sa ne rezumam la diferite nuante de blond si la culorile foarte inchise, acum putem sa vorbim si despre rosu, mahon sau culorile pamantii, cu efecte rosiatice. Cand te hotarasti sa schimbi culoarea parului, trebuie sa tii cont de trasaturile fetei, dar mai ales de pigmentul pielii. Este litera de lege ca nu poti avea un par negru si o piele foarte alba, translucida”, recomanda Geta Voinea. Cotidianul britanic „The Times” recomanda tunsorile asimetrice si bretonul, cu mentiunea ca aspectul general nu mai trebuie sa fie unul violent sau fortat. Nu mai exista unghiuri de 90 de grade in tunsoare , ci totul este mult mai rotunjit. Cararea pentru care optezi este foarte importanta. Daca vrei un look dramatic si ai trasaturile fetei bine conturate, poarta o carare perfecta, pe mijloc, exact ca in colectia Narciso Rodriguez. Daca nu esti foarte sigura pe tine, alege o carare pe o parte, usor dezordonata, ca in colectiile Gucci sau Burberry Prorsum. Niciodata, sau cel putin nu in viitorul apropiat, nu iesi pe strada cu o carare in zig-zag. „Lungimea ideala a parului este cea medie. Daca ai parul lung nu trebuie neaparat sa te tunzi. Cu ajutorul unor agrafe, ascunse bine, poti sa reduci din lungime. Iar daca ai parul scurt, cu ajutorul unor mese, numite si adaosuri, poti pacali usor ca ti-a crescut peste noapte. Mesele pot fi in nuante usor diferite. Reflexele sunt o inovatie anul acesta. Blond cu reflexe aurii, „nude” cu efecte cenusii, cupru care tinde spre roscat sau diverse nuante ale aceleiasi culori confera dinamism tunsorii”, afirma Geta Voinea. (continuarea in Evenimentul Zilei) Aboneaza-te la Newsletter-ul de Sanatate Acasa.ro ca sa afli cum iti mentii sanatatea si frumusetea.
  • Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

    •  
    •  

    Articol scris de

    Vezi toate articolele

    Articole din social

    Top

    Cauta-ti perechea