Social

Tunsoare si coafura by Vitality's

Prezentarea colectiei de primavara-vara 2008 de hair-styling "Look & Learn" by VITALITY'S l-a avut ca invitat special pe Karel Van Driessche – Art Director International Vitality's.

 

La acest eveniment au participat vedete autohtone dornice sa afle care sunt tendintele acestui sezon in materie de culoare, coafuri si tunsoare.

Vopseaua  Vitality’s, zero amoniac

La lansarea colectiei, eveniment gazduit de Sala “New York, New York” a Hotelului Sofitel, au fost prezentate cele mai noi tendinte si tehnici inovatoare in domeniul coafurii si tunsorilor pe diferite lungimi de par, dar si in aplicarea de nuante noi din gama de culori Vitality's (care nu contin amoniac, de unde si sugestiva deumire “Zero” by Vitality’s!), culori adaptate perfect trendului international.

Karel Van Driessche este unul dintre stilistii care practic da tonul tendintelor in tunsoare si culoare la nivel mondial. La Bucuresti a fost ajutat de echipa Vitality's Romania alcatuita din Radu Popescu - capitanul echipei, Marlenn Marin, Catalin Calita, Mihaela Staicu – Art Directori Vitality's si Madalina Palsu – Trainner Vitality's Top Line.

La eveniment au fost prezente personalitati ale show-biz-ului autohton, mass-media, clienti si manageri de saloane. Vedetele au testat deja pe propriul...par produsele Vitality's la Salonul Hair Revolution by Geta Voinea : Anca Turcasiu, LAVINIA (ex Spicy), ETNIC, Kristina si Radu Baron, Oana Turcu (ARDES Cosmetici), Catalina Mihaescu, (National TV & N24), Oana si Viorel Lis, Ana Mardare (finalista Eurovision Romania), Elena Merisoreanu, Monica Iagar (a afisat o tunsoare “a la Victoria Beckham”!), Elisabeta Lipa sau Carmen Plesea (KAO Fashion) a carei agentie a asigurat modelele ce s-au aflat pe scena.

Karel Van Driessche spunea despre sine ca inca din copilarie a fost pasionat de tot ceea ce inseamna culoare si tunsoare. S-a specializat la cele mai renumite si profesionale scoli de hair-styiling din lume: Vidal Sasson, Tony & Guy, Rusk Scotland, Rainbow USA, Mahogany - Oxford, Jo Hansford - Londra.

Art Director al Casei Vitality's, Karel Van Driessche este la cei 45 de ani ai sai unul dintre cei mai apreciati si faimosi hair-stylisti din lume. POP COLLECTION by Vitality's este inspirata din "imaginea" strazii si din viata de zi cu zi. Culorile vedeta ale anului 2008 sunt blond, roscat si aramiu, iar formele si liniile tunsorii se alatura unui sezon marcat de pasteluri .

Aboneaza-te la Newsletter-ul de Sanatate Acasa.ro ca sa afli cum iti mentii sanatatea si frumusetea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea