Social

#repatriere #Florin Cioaba #deces Florin Cioaba # rege al romilor #inmormantare

Trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba va fi adus astazi in tara cu un avion privat

Florin Cioaba, autointitulat rege al romilor, care a incetat ieri din viata la varsta de 58 de ani, intr-un spital din Turcia, va fi adus in tara astazi, cu un avion privat.

Desi vineri medicii turci ii montasera lui Cioaba un dispozitiv care sa-i ajute inima sa pompeze sange, regele romilor a pierdut ieri lupta cu viata.

Vestea mortii lui Florin Cioba a fost una extrem de trista si a venit "ca un fulger", potrivit lui Dan Stanescu, autointitulat rege international al romilor crestini de pretutindeni.

Acesta a estimat, de asemenea, ca la inmormantarea lui Florin Cioaba, de la Sibiu, vor participa intre 150.000 si 200.000 de oameni.

"Vreau sa transmit romilor din Romania sa mergem cu totii, sa fim alaturi de familia Cioaba si sa mergem la inmormantare. Dumnezeu sa-l ierte! Cred ca la Sibiu, la inmormantarea regelui Cioaba, vor fi intre 150.000 si 200.000 de oameni", a declarat Dan Stanescu.

Fiul lui Florin Cioaba, Dorin, a cerut, de asemenea, ajutor statului roman in vederea achitarii facturii de la spitalul din Antalya, suma ridicandu-se la 350.000 de dolari.

Sursa foto: caplimpede.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea