Social

#dieta Lora #Lora celulita #vedete intern #combatere celulita #lora #showbiz

Trucul pe care il foloseste Lora pentru a scapa de celulita in doar o saptamana

Lora s-a confruntat de-a lungul timpului cu fluctuatii de greutate. A reusit sa ajunga la silueta mult dorita, iar acum stapaneste si secretul combaterii celulitei.

“M-am mai ingrasat. Apoi am slabit putin. Acum nu mai stiu ]n ce stadiu sunt, nu mai am cantar. Cel mai bine ma simt la 52 de kilograme. Dadeam bine pe tv cand aveam 48 de kile, dar eram prea slaba. Daca te uiti noaptea la seriale si mananci chipsuri sau cartofi prajiti, vine si celulita, prietena cea rea a femeilor. Am scapat de ea intr-o saptamana, am redus-o la minimum. M-am apucat de sport. Fac multe exercitii. Lucrez mult picioarele. imi fac singura masaj, strang bine pana cand ma invinetesc, fac dusuri calde si reci. Nu imi doresc sani mai mari, dar ii vreau mai fermi si, daca voi avea vreodata nevoie, voi interveni. Nu prea port sutien, mie imi plac foarte mult sanii mei”, a spus Lora la Antena 1.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea