Social

#articole copii # produse copii #produse bebelusi #trompi.ro

(P) Trompi.ro, calitate si preturi mici in toate anotimpurile

Ofera-i micutului tau tot ce e mai bun, fara batai mari de cap. Trompi.ro este magazinul online ce iti ofera toate accesoriile necesare pentru ingrijirea copilului tau, de la carucioare si jucarii pana la produse de igiena si sanatate si incaltamine.

Cumparaturile online iti ofera o economie importanta de timp, dar cu Trompi.ro nu esti nevoit sa faci rabat la calitate sau sa-ti asumi vreun risc. Afla cum iti poate usura viata Trompi.ro atunci cand cauti accesorii pentru micutul tau cu un raport cat mai bun intre pret si calitate.


Ce iti ofera Trompi.ro?


Cu o gama extrem de diversificata de produse, magazinul online Trompi.ro iti ofera preturi mici in toate anotimpurile, alaturi de servicii de calitate care iti ofera o experienta de cumparaturi online cat mai placuta.

Cele peste 1000 produse din oferta Trompi.ro includ vehicule pentru copii, carucioare si scaune auto, jocuri si jucarii, alaturi de accesorii pentru bebelus, de la trusou si masa pana la produse pentru proaspetele mamici: de la aparate fitness si de masaj pana la cosmetice.

Produsele din magazinul online Trompi.ro au garantia calitatii oferita de branduri cunoscute, cu un raport calitate/pret foarte bun, iar siguranta cumparaturilor online este o prioritate importanta. Comenzile pot fi facute online, prin email, telefonic, iar termenul de livrare se incadreaza de obicei intre 1 si 3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.


Trompi.ro, servicii de calitate


Cand decizi sa achizitionezi produse pentru bebelusul tau prin Trompi.ro beneficiezi de servicii de calitate pentru satisfactia completa. Clientii au la dispozitie serviciul de consultanta telefonica si online, zilnic de luni pana vineri, de la 9:00 a 18:00.

Plata se face prin cea mai sigura si eficienta metoda: la livrarea produselor, pentru a evita riscurile asociate unor probleme de siguranta pentru platile online.

Daca nu esti multumit complet de produsele achizitionate prin Trompi.ro, ai la dispozitie o politica de retur ce iti permite sa primesti banii inapoi in primele 10 zile lucratoare de la primirea produsului.


Livrare rapida sau gratuita


Deoarece nevoile copiilor apar uneori foarte brusc, parintii ce aleg sa cumpere accesorii si produse prin Trompi.ro au la dispozitie si optiuni speciale de livrare, inclusiv livrarea rapida, in numai 12-24 de ore de la confirmarea comenzii.

In Bucuresti, livrarea este gratuita pentru orice produse care depasesc valoarea de 80 RON. Livrarea produselor achizitionate pe Trompi.ro este gratuita in toata tara pentru comenzile mai mari de 500 RON.


Promotii si oferte speciale Trompi.ro


In afara de serviciile excelente si politica de preturi mici in toate anotimpurile, Trompi.ro ofera si promotii si oferte speciale cu reduceri de preturi de pana la 36%.

Achizitionarea produselor online, pe site-ul Trompi.ro, cu cosul de cumparaturi, este rasplatita prin promotii instant de 2% pentru orice, produs, indiferent de valoarea acestuia.

Clientii magazinului online Trompi.ro au acces si la oferte speciale cu pachete de produse, pentru parintii prevazatori, oferte care reduc costul final al produselor. Astfel, beneficiezi de economii importante, in afara de confortul cumparaturilor online pentru bebelusi la un click distanta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea