Social

Tripla crima din gelozie

Trei persoane au fost impuscate fara mila, ieri, in cartierul Giulesti, sub ochii unei copile de 4 ani si jumatate, de un cetatean elvetian.

Masacrul de ieri "incununeaza" un sfarsit de saptamana sangeros, in Bucuresti, dupa barbatul sfartecat, joi, cu sange rece , in apartamentul sau din Drumul Taberei si dupa ce o eleva de 17 ani a fost injunghiata , vineri, de fostul ei iubit in biroul directorului scolii la care fata invata.


AMOREZUL ELVETIAN
Marilena Panatazi, de 23 ani, a trait o frumoasa poveste de dragoste cu cetateanul elvetian Jean Piere Francois Sgueglia pe vremea cand era plecata in Elvetia sa munceasca. Femeia era casatorita si mama unei fetite de patru ani si jumatate, insa acest lucru nu a impiedicat-o sa aiba o relatie cu cel care avea sa-i impuste familia fara mila. Dupa o perioada de timp, Marilena, cuprinsa de dor, n-a mai rezistat si a decis sa vina in tara la familia ei. Acest lucru insa la infuriat foarte tare pe elvetian care a amenintat-o ca daca il paraseste vine dupa ea in Romania si ii macelareste toata familia.

RAZBUNAREA
Si s-a tinut de cuvant. Ieri, in jurul orei 15.00, elvetianul a venit inarmat acasa la Marilena si a impuscat-o in cap cu sange rece atat pe ea, cat si pe sotul si soacra acesteia. Totul s-a petrecut sub ochii ingroziti ai fetitei familiei Panatazi, pe care elvetianul a crutat-o. Cei doi soti au murit pe loc, iar soacra Marilenei a fost dusa la spital, insa cu putine sanse de supravietuire . La fata locului politistii au gasit noua cartuse de calibru noua milimetri. Jean Piere Francois Sgueglia este dat in urmarire generala si in consemn la frontiera.

ROMANUL CARE A INGROZIT ELVETIA
Cu exact trei ani si o zi in urma, un roman a ingrozit Elvetia dupa ce a ucis cu sange rece o femeie insarcinata cu gemeni. Victima era sotia unui vames elvetian care i-ar fi facut zile fripte romanului Klaus Ingo Opris, care s-a razbunat astfel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea