Social

#hobby-uri #imparte.ro #acte de caritate

Tricoteaza pentru caritate

Tricoteaza pentru caritate. Tricoteaza pentru nevoiasi, pentru oameni defavorizati, pentru oamenii fara adapost, pentru bolnavi si persoane in varsta. Tricoteaza caritabil pentru fundatii care cauta donatii de imbracaminte pentru a le darui beneficiarilor, copii bolnavi, copii orfani , persoane aflate in dificultate si alte mii de cazuri aflate in situatii precare.

Tricotatul este o indemanare si un hobby. Tricotatul pentru o cauza sociala este caritabil. Daca iti place sa tricotezi pentru prietenii si familia ta, afla ca poti incerca tricotatul caritabil pentru a ajuta o persoana defavorizata.

Sfaturi pentru cea mai mare experienta in tricotatul pentru caritate:

1
Cauta fundatii in vecinitatea ta

Cel mai bun sfat pe care ti-l putem oferi sa tricotezi pentru fundatii, este sa alegi o fundatie din vecinitatea ta. Crede-ne, sigur exista o fundatie care are nevoie de haine tricotate pentru beneficiarii sai. Daca sprijini deja o fundatie, tricoteaza haine pentru o fundatie nationala, precum asociatia SmartEd sau asociatia Sfanta Melania.

Citeste continuare articolului pe Imparte.ro - Cum sa donezi inteligent.

 

Sursa foto: care2.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea