Social

#. trenuri #mersul trenurilor #intarziere trenuri

Trenurile au intarzieri din ce in ce mai mari. Afla de ce!

Trenurile continua sa aiba intarzieri din ce in ce mai mari din cauza furturilor de componente feroviare. CFR anunta ca nu mai are rezerve de componente pentru inlocuirea celor furate, iar compania a fost nevoita sa faca verificari suplimentare, fapt care duce la cresterea duratei calatoriilor.

"In cazul deranjamentelor provocate de furturi, deoarece instalatiile nu mai dau indicatii in legatura cu starea de liber sau ocupat a liniilor, circulatia intre statii se face prin intelegere telefonica - cale libera, fiind necesare masuri suplimentare de verificare pe teren a liniilor si macazelor, fapt ce conduce la marirea duratei de parcurs a trenurilor, la asteptarea eliberarii liniilor din statii si a liniei curente", se arata intr-un comunicat al CFR.

Furturile din instalatiile feroviare si de siguranta circulatiei afecteaza in acest moment 10 dintre 27 segmente ale rutei Bucuresti - Constanta.

Verificarile suplimentare duc la intarzieri de 5-7 minute. In functie de conditiile de circulatie, intarzierile pot depasi chiar si 60 de minute.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea