Social

#orient express #trenul orient express #orient express bucuresti

Trenul Orient Express poposeste luni in Gara de Nord

Faimosul tren Orient Express traverseaza Romania in perioada 2 - 10 septembrie si va ajunge in Gara de Nord din Capitala luni, la ora 14.00, informeaza CFR Calatori. Trenul reface o data pe an ruta celebrului Orient Express, care calatorea pentru prima oara din Paris inspre Istanbul in urma cu peste 125 de ani.

Luni dimineata, trenul Orient Express va opri in statia Sinaia, unde calatorii vor avea ocazia sa viziteze castelul Peles si alte obiective turistice din zona. La ora 14.00, trenul va ajunge in Bucuresti unde va stationa pana marti, ora 9.00, ulterior continuandu-si calatoria spre Istanbul. Urmatoarea sa oprire va fi la Varna, in Bulgaria, scrie Romania TV.

Trenul Orient Express va ajunge din nou in Bucuresti in data de 8 septembrie, la ora 14.00, si isi va relua calatoria catre Venetia marti, 9 septembrie, la ora 10.50, din Gara de Nord, cu o noua oprire turistica in Sinaia.

Trenul Orient Express calatoreste an de an pe ruta Paris - Viena - Sinaia - Bucuresti - Varna - Istanbul - Bucuresti - Sinaia - Budapesta - Viena - Venetia.

Foto: ziarelive.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea