Social

#mancare gratis #degustari produse traditionale #Targuri craciun #degustare vinuri

Trei targuri de Craciun unde poti manca si bea gratis

Nici doua saptamani nu mai sunt pana la Craciun, iar targuri de cadouri si de produse traditionale sunt deschise peste tot. Vizitatorii lor au ocazia nu doar sa cumpere tot ceea ce le place, dar si sa participe la spectacole gratuite sau la degustari de produse sau de vinuri.

1. "Craciunul in bucate"

Targul de produse culinare si cadouri intitulat "Craciunul in bucate" este deschis intre 12 si 23 decembrie in Parcul Unirii din Capitala, anunta Mediafax. La standurile amenajate aici, vizitatorii au ocazia sa deguste si sa cumpere produse traditionale si preparate din bucatariile Greciei, Italiei, Turciei si Iranului, iar copiii sa participe gratuit la ateliere de creatie.

2. "Craciun Bucharest Christmas Market"

Putin mai incolo, la Universitate, este deschis deja de aproape trei saptamani "Craciun Bucharest Christmas Market". Si aici, cateva zeci de comercianti de produse traditionale pun pe taraba tot ce au mai bun.

3. "Bucharest Christmas Shopping"

La Romexpo este deschis, pana pe 21 decembrie, un targ de cadouri care "imbina achizitia de produse si buna-dispozitie, zilnic fiind oferite vizitatorilor nenumarate oportunitati de distractie", dupa cum se arata pe site-ul dedicat evenimentului.

Sursa foto: viziteazalumea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea