Social

#legume #fructe #carne #flori #piete aroalimentare #piete modernizate #Piata Cernauti

Trei piete noi vor fi deschise in Bucuresti

Primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu, a anuntat ca vor fi puse in functiune inca trei piete noi, modernizate. Edilul a precizat ca acestea au fost facute ca urmare a numarului mare de solicitari primite din partea bucurestenilor.

Prima piata care va fi deschisa, la inceputul lunii iunie, va deservi locuitorii cartierelor Chisinau-Cernauti-Basarabia si se va numi Piata agroalimentara Cernauti. Aceasta va avea o suprafata de 1.244 de metri patrati si va fi compusa din parter plus un etaj.

In aceasta piata se vor vinde atat fructe si legume, cat si carne sau preparate din carne, la preturi de producator.

In luna iulie va fi deschisa si cea de-a doua piata, unde se vor vinde doar flori. Aceasta se va construi in zona Colentina, intre strada Vladislav Voievod si parcarea Kaufland.

Cea de-a treia piata va deservi locuitorii cartierului Floreasca, care vor avea la dispozitie in preajma Sarbatorilor de iarna o noua piata agroalimentara de mari dimenisiuni. Aceasta se va numi Piata Aghires si va dispune de patru etaje.

Sursa foto: rtv.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea