Social

#arestare #conspiratie #suspecti #atentat boston

Trei noi suspecti retinuti pentru atentatul de la Boston

Investigatorii americani au retinut inca trei persoane suspectate de complicitate cu presupusii autori ai atentatului de la maratonul din Boston, in care si-au pierdut viata trei oameni, iar alti 280 au fost raniti.

Potrivit informatiilor furnizate de autoritatile americane, doi dintre suspectii retinuti ieri au fost colegi de clasa cu Djokar Tarnaev si sunt din Kazahstan. Acestia se numesc Azmat Tajaiako si Dias Kadirbaiev si erau deja acuzati pentru incalcarea reglementarilor privind imigratia. Noii suspecti sunt acuzati pentru faptul ca au facut declaratii false si de conspiratie pentru obstructionarea justitiei. Cel de-al treilea suspect retinut este cetatean american.

Imediat dupa ce au avut loc atacurile din Boston, politia americana l-a arestat pe unul dintre suspecti, Djokar Tarnaev, care a fost acuzat pentru organizarea si comiterea atentatelor, impreuna cu fratele sau, Tamerlan Tarnaev, care a fost ucis intr-un schimb de focuri cu politia. Cei doi suspecti voiau sa fuga din Boston si aveau de gand sa petreaca la New York reusita indeplinirii atacului.

Sursa foto: ele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea