Social

#inchirieri auto otopeni #inchirieri auto

Trei motive pentru care inchirierile auto sunt cea mai buna solutie de transport in Otopeni

Facand legatura dintre Aeroportul International Henri Coanda si capitala, Otopeni-ul este totusi un oras care nu beneficiaza inca de mijloace de transport variate si accesibile turistilor. Indiferent ca va aflati in Romania pentru o calatorie de afaceri sau in vacanta, alegerea unui serviciu de inchirieri auto este cea mai buna solutie de transport in Otopeni. Iata trei motive pentru care va recomandam sa apelati la un astfel de serviciu de inchiriere masini.

Inchirierile auto in Otopeni sunt mai sigure decat serviciile de taxi

Cei mai multi dintre cei care apeleaza la serviciile de inchirieri auto Otopeni au mai multa incredere in acestea decat in companiile de taxi care pot impune preturi mai ridicate decat de obicei si care sunt mai greu de monitorizat. In acelasi timp, indiferent ca va doriti o masina cu sofer care sa va preia direct de la aeroport sau daca vreti sa conduceti chiar dumneavoastra, operatorii Promotor Rent a Car Bucuresti va pot aduce masina exact in locul in care aveti nevoie.

De asemenea, daca apelati la serviciile de transferuri auto, veti fi preluat de catre un sofer profesionist, care va va conduce pe drumul cel mai scurt si in cel mai bun timp.

Beneficiati de flexibilitate

In comparatie cu orice alta solutie de transport, seriviciile de inchirieri auto in Otopeni si in alte orase ale tarii va permit sa faceti cate opriri doriti, sa plecati cu cate bagaje vreti si sa schimbati traseul ori de cate ori va trece prin minte o destinatie noua.

De asemenea, daca planuiti sa folositi masina doar pana la un anumit punct al calatoriei si nu vreti sa va intoarceti cu aceasta in Otopeni, puteti face acest lucru prin intermefiul servicului de relocare. Astfel, veti putea merge cu masina pana in Bucuresti, in Iasi, Cluj Napoca sau in orice alt oras al tarii, iar in schimbul unei taxe modice, veti putea lasa masina acolo.

Puteti rezerva din timp pentru a nu mai avea nicio grija legata de transport

Fara indoiala, pentru a scapa de stresul cautarii unei solutii pentru transportul pana in Bucuresti sau catre alta destinatie, cel mai bine este sa ne planificam din timp calatoria. In cazul in care apelati la un serviciu de inchirieri auto in Otopeni, puteti rezerva o masina care va fi disponibila doar pentru dumneavoasrta la momentul dorit, chiar si cu cateva luni inainte. Totodata, daca trebuie sa anulati calatoria sau sa o reprogramati, la Promotor Rent a Car Bucuresti, nu veti fi nevoit sa platiti taxe suplimentare.

 

                                                                                                                                                                                           Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea