Social

Trei crai de la Rasarit

Calificarea in grupele Cupei UEFA reprezinta cea mai mare performanta din istoria Rapidului. Succesul n-a fost insa pe deplin savurat de Razvan Lucescu , care a plecat in tromba de la stadion.

Un vis care parea ca nu va deveni niciodata realitate s-a materializat aseara sub Grant. Pe stadionul de langa sine, Rapid a obtinut calificarea in grupele Cupei UEFA printr-o victorie la limita, in fata lui Feyenoord, liderul campionatului din Olanda.

MECIUL. Echipa antrenata de Razvan Lucescu a avut un debut de meci excelent. Furia oaspetilor a primit o replica de vis, Mugurel Buga punctand in minutul 12 din interiorul careului. A fost singurul moment in care Rapidul a patruns in careul advers in prima repriza, in vreme ce Feyenoord a tot presat careul lui Danut Coman , fara folos insa. Partea a doua a fost una salbatica. Ratari de ambele parti, giulestenii fiind din nou pacatosi in fata portii adverse. Fluierul final a declansat bucuria visiniilor si sprintul lui Razvan Lucescu. Antrenorul Rapidului a plecat insa imediat spre vestiare, refuzand sa se bucure impreuna cu echipa. "Meciul de astazi a avut o incarcatura speciala pentru Razvan Lucescu si a incercat sa se linisteasca", l-a scuzat "secundul", Marian Rada , pe tehnicianul Rapidului, care a plecat imediat dupa joc catre casa.

FURIE. In vreme ce galeria scanda numele lui Razvan Lucescu, iar presedintele Dinu "Vama" sarbatorea cu suporterii de la tribuna I, pe teren si-a facut aparitia patronul George Copos. Prezenta vicepremierului a produs lehamite printre spectatori, care l-au huiduit. "Iesi afara, javra ordinara!" si "Da-le banii!", au fost mesajele de intampinare . "Ma bucura enorm acest rezultat. Dupa felul in care s-au daruit astazi, jucatorii meritau pe deplin aceasta calificare. Este succesul tuturor, iar cei care se bucura cel mai mult sunt suporterii. Pentru mine, bucuria lor este cel mai mare castig", a spus Copos, care nu a oferit un raspuns clar atunci cand a fost intrebat despre viitorul lui Razvan Lucescu si al lui Dinu Gheorghe in Giulesti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea