Social

#deseu toxic #deversare #barbat judecata

Trei barbati, trimisi in judecata pentru deversare de deseuri toxice

Trei persoane au fost trimise in judecata, miercuri, de procurorii Parchetului General pentru deversarea, in 2007, de deseuri animaliere in albia raului Arges .

Acuzatii au deversat aproximativ 30 de tone de substante periculoase, punand in pericol viata localnicilor, informeaza NewsIn.

Procurorii au dispus punerea in miscare a actiunii penale si trimiterea in judecata, in stare de libertate a lui Marin Parvu, Marian Cojocaru si Marin Nicolae sub aspectul savarsirii infractiunii de poluare prin evacuare cu stiinta pe sol de deseuri periculoase, in forma continuata.

Din probele administrate a rezultat ca, in zilele de 26 si 27 iulie 2007, Marin Parvu si Marin Nicolae au evacuat, fiecare, in albia raului Arges, in apropierea satului Gradistea, judetul Giurgiu, aproximativ 30 de tone de deseuri periculoase, care au pus in pericol viata sau sanatatea umana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea