Social

#greva #marfuri #greva transporturi #transportatori de marfuri #blocare drumuri

Transportatorii de marfuri blocheaza drumurile nationale: se simt abuzati de Minister

Sindicalistii din transporturi au anuntat ca incepand de miercuri, de la ora 00.00 si pana joi, soferii de TIR-uri vor bloca drumurile nationale pe care se afla in semn de protest fata de lipsa de comunicare din partea ministrului Transporturilor.

Transportatorii de marfuri spun ca aceasta lipsa unui dialog cu Ministerul nu face decat sa inrautateasca situatia in care se afla aceasta ramura a industriei, care "a ajuns la cel mai slab nivel din ultimii 20 de ani", din cauza "abuzurilor introduse in legislatia romaneasca prin care se discrimineaza in mod continuu transportatorii romani la ei acasa", se arata intr-un comunicat al Uniunii Nationale a Transportatorilor Rutieri din Romania.

In acest sens, UNTRR a anuntat ca incepand cu 23 mai, toate TIR-urile vor circula cu viteza redusa, "tocmai pentru a reflecta viteza de reactie a Ministerului Transporturilor fata de problemele transportatorilor".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea