Social

#colete romania # transport colete #anglia #scotia #germania

Transport colete Romania - Anglia, Scotia si Germania

Scotia si Anglia sunt tari unite ce apartin Marii Britanii ce sunt pline de istorie, legende si mituri atat cu Germania cat si cu alte tarii ale Europei. Cele 3 tarii sunt foarte cunoscute nu doar datorita istoriei dar si datorita arhitecturei, peisajelor lor specifice, dar si a oamenilor, si desigur a economiei si a locurilor de munca cu salarii mari. Educatia este un alt punct in plus adaugat acestor tarii deoarece au o educatie foarte buna cu universitati si facultati de top ce cu siguranta te ajuta sa devii ceea ce iti doresti.

 

Sigur cu totii avem prieteni, cunostiinte sau rude care lucreaza, studiaza sau sunt intr-o vacanta mai prelungita in afara Romaniei si de cele mai multe ori nu ne pot vizita prea des asa ca ne trimit pachete/colete sau invers. Aici intervine agentia Yani Travel care va poate ajuta sa trimiteti aceste pachete/colete sigur si cat mai rapid la cei dragi. Coletaria se face saptamanal:

Fara limita de kg, singura restrictie fiind neimpachetarea de tigari, alcool sau orice alta substanta ilegala, si desigur sa nu fie produse care se pot strica rapid in lipsa cutiei frigorifice.

Singurul lucru care va desparte pe dumneavoastra si trimiterea pachetului este un sigur telefon. Sunati acum la agentia YaniTravel pentru a deplasa coletul intr-una din tarile de mai sus in cel mai scurt timp posibil. Va asteptam!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea