Social

#trnsport colete # colete #pachete #strainatate

Transport colete – 5 pachete pe care le poti trimite in strainatate

Atunci cand vine vorba sa trimiti un colet undeva in Europa, poti intampina obstacole ce fac din aceasta procedura o adevarata provocare. Comparativ cu metodele clasice de transport, precum firmele de curierat private sau cea nationala, transportul coletelor printr-o firma de transport persoane poate sa fie mult mai avantajoasa din mai multe puncte de vedere. Afla care sunt avantajele acestui tip de transport dar si ce tipuri de colete poti trimite in tarile membre Uniunii Europene.
 

Avantajele coletariei internationale

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui tip de transport este, fara indoiala, pretul avantajos. Coletaria internationala cu Romfour se face cu preturi incepand de la 1 euro pe kilogram, ceea ce inseamna ca poti trimite pachete de mari dimensiuni cu un cost extrem de convenabil.

  • Pretul expeditiei este calculat in functie de metoda de livrare, greutatea pachetului si de destinatie.
  • Timpul scurt de expeditie, intre 3 si 5 zile lucratoare, este un alt avantaj de care poti beneficia daca optezi pentru aceasta metoda de transport.
  • Contracost poti opta pentru serviciul door-to-door, ceea ce inseamna ca firma preia de la adresa si preda coletul direct la adresa
  • Coletele sunt manevrate cu grija si sunt livrate in siguranta si intacte, fara sa fie deschise de angajatii firmei de transport. Pentru ca un colet sa fie usor manevrabil, acesta nu trebuie sa depaseasca 25 de kilograme.
  • Daca ai de trimis un obiect mai valoros, poti opta pentru asigurarea coletului contra unei sume extrem de accesibile.

Ce tipuri de colete poti trimite

Daca ai avea nevoie sa trimiti cateva colete din Romania in Anglia, afla ca exista o multime de tipuri de colete ce pot fi trimise lejer cu ajutorul acestui tip de transport.

1. Coletele cu articole vestimentare se numara printre cele mai frecvente tipuri de colete ce sunt transmise dintr-o tara in alta. Acesta sunt usor de impachetat si sigur de transportat, cantaresc putin si ca urmare un singur colet poate sa contina o multime de obiecte.

2. Alimentele neperisabile sunt mai sigur de trimis fara sa stai cu grija ca ajung iesite din valabilitate sau afectate de factorii externi precum temperaturile de afara. Daca faci un colet cu condimente, uleiuri, prafuri de gatit sau gemuri specifice acesta va ajunge repede si sigur pe meleaguri straine pentru a reaminti de gusturile autentice romanesti.

3. Ai de trimis urgent un cadou? Daca apelezi la serviciile de coletarie ale unei firme de transport poti sta fara grija, acesta va ajunge in timp pentru petrecere.

4. Coletele cu obiecte electronice sau electrocasnice pot fi de asemenea trasportate astfel, cu mentiunea ca produsele electronice nu se incaseaza la kilogram.

5. Daca iti doresti sa trimiti in strainatate obiecte home and deco, acestea pot sa decoreze orice casa din strainatate fara ca pretul expeditiei sa depaseasca costul obiectului in sine.

Dupa cum observi, serviciun de coletarie oferit de o firma de transport vine la pachet cu o multime de avantaje ce te face sa reconsideri variantele de curierat clasice. Preturile avantajoase, timp scurt de livrare si faptul ca pachetele ajung intacte la destinatie sunt avantaje de care poti beneficia si tu cand vei mai avea de trimis un colet in strainatate.

Sursa foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea