Social

Transilvania, destinatie turistica pentru americani

Sibiul, Brasovul si Sighisoara sunt printre destinatiile cele mai ieftine din lume, dar care se inscriu la capitolul "merita vazut".

 

Asta arata un articol aparut pe site-ul USA Today , in care sunt trecute cinci destinatii europene care sunt, deopotriva, fascinante si accesibile ca pret. Contrar perceptiei romanilor ca tara lor a devenit scumpa pentru turisti, din analiza americana rezulta ca cel putin Transilvania isi primeste vizitatorii la preturi rezonabile. 

In viziunea americanilor, atractiile regiunii variaza de la peisajele naturale salbatice, la probabil ultimele zone rurale de pe continent cu un mod de viata cvasi medieval si cu traditii stravechi si la orase impregnate de cultura si civilizatia sud-estului european.

 

(continuarea in Evenimentul Zilei)

 

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea