Social

Transferuri de la Real Madrid, criticate

Antrenorul Carlos Queiroz a criticat politica de transferuri a conducerii clubului Real Madrid , spunind ca aceasta s-a dovedit a fi tragica pentru viitorul echipei pe care o conduce.

"Politica de transferuri a fost tragica pentru viitorul acestei echipe. Am luptat impotriva impartirii lotului in trei categorii de jucatori: galactici, «pauni» si de clasa mijlocie. A fost pentru prima data in viata cind am intilnit intr-un vestiar trei categorii diferite de jucatori", a declarat Carlos Queiroz.

Echipa Real Madrid nu a cistigat, in acest sezon, nici un trofeu, desi lotul de jucatori este unul dintre cele mai valoroase din lume.

Referitor la acest aspect, antrenorul portughez a declarat ca este trist, dar are constiinta impacata. "Jucatorii cistiga meciurile, iar loturile cistiga titluri. In urma cu 40 de zile, Real Madrid era aproape de a ajunge in Rai, dar acum realitatea este alta. Dupa eliminarile din Cupa Spaniei si Liga Campionilor, jucatorii si-au pierdut increderea. Ei nu si-au mai putut reveni din punct de vedere psihic", a mai spus Queiroz.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea