Social

Transfagarasanul va fi deschis cu o luna mai devreme

Transfagarasanul se deschide mai devreme. Drumul National 7C - Transfagarasan va fi deschis circulatiei in zilele urmatoare, cu aproape o luna inainte de termenul obisnuit, 1 iulie.

Deszapezirea la peste 1.800 de metri altitudine a fost grabita special pentru Turul Ciclist al Romaniei, programat in perioada 7-14 iunie. Doua utilaje la sectia de Drumuri Nationale din Sibiu lucreaza de cateva zile la foc continuu pentru a curata de zapada de pe Transfagarasan.

Din cei 14 kilometri de drum ce leaga Balea Cascada de Balea Lac au mai ramas de deszapezit aproape patru kilometri. Lucratorii de la Drumuri sunt convinsi ca vor reusi sa termine la timp eliberarea carosabilului.

Drumarii spera ca vremea sa ii ajute in inlaturarea muntilor de zapada de pe Transfagarasan. Ciclistii vor parcurge traseul pe 10 iunie. Pana atunci, pentru turisti accesul intre Balea Cascada si Balea Lac se face doar cu telecabina.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea