Social

#premier #desemnare premier #traian băsescu

Traian Basescu: Voi desemna un premier care sa serveasca interesului national

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Palatul Cotroceni, ca va desemna, dupa alegerile parlamentare din decembrie, un premier care sa serveasca interesului national.

Intrebat despre deciziile pe care le va lua in contextul recentelor declaratii ale lui Crin Antonescu, privind posibila suspendare a sefului statului daca acesta nu va accepta prim-ministrul propus de USL, in situatia in care alianta va castiga parlamentarele, Basescu a raspuns: "Eu iau in calcul varianta interesului national".

"Deci voi desemna un premier care sa serveasca interesul national. Iar povestea pe care o vehiculeaza orice politician, ca e mai micut, ca e mai marisor, ca e foarte mare, ca e foarte mic, 'il suspendam pe Basescu', va rog sa ma credeti ca nu ma impresioneaza. Deci nu sunt un om caruia sa-i fie frica de ceva sau, in orice caz, nu de politicieni, da?", a declarat Traian Basescu.

In cadrul aceleiasi conferinte de presa, presedintele a facut referire si la cazul celor patru membri ai Guvernului acuzati de ANI de incompatibilitate. Basescu a explicat ca i-a transmis premierului Ponta o scrisoare pe aceasta tema, in care lua in calcul remanierea lor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea