Social

# usl #rezultat alegeri #traian băsescu #lideri ue

Traian Basescu: USL minte cand sustine ca liderii UE mi-au cerut respectarea rezultatului alegerilor

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca este "o mare minciuna" tema de campanie a USL initiata de Victor Ponta, potrivit careia liderii europeni au intervenit pentru a-i solicita sa respecte rezultatul alegerilor atunci cand va desemna premierul care va conduce viitorul Executiv.

"Va marturisesc ca e o mare minciuna. Deocamdata, nu mi-a cerut nimeni nimic. Probabil liderii statelor UE il suna pe Crin Antonescu si pe Victor Ponta si le spun lor. Mie, inca nu mi-a spus nimeni asa ceva", a spus seful statului.

Traian Basescu a mai mentionat ca cei de la conducerea USL le-au transmis instructiuni clare candidatilor sa afirme ca liderii UE sunt nelinistiti din cauza declaratiilor "iresponsabile" ale sefului statului.

Presedintele Basescu sustine de fapt acestia sunt nemultumiti de atacurile permanente ale USL la adresa justitiei, ANI si CNA, de faptul ca in Guvern exista trei ministri declarati incompatibili de ANI, dar si de lipsa de performanta in absorbtia fondurilor europene.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea