Social

#dinu patriciu #film #traian băsescu

Traian Basescu sustine ca filmul nu este autentic: "Sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu!"

Traian Basescu a primit avizul 1181 de la INEC. Criminalistii s-au pronuntat asupra unor nereguli legate de inregistrarea in care presedintele ar fi lovit un copil in 2004.

Seful statului a citit concluziile la care au ajuns expertii dupa ce au analizat o reproducere fidela a inregistrarii publicate de ziarul Gardianul : "Inregistrarea contestata contine elemente de editare computerizata in sensul alterarii integritatii, nu este autentica si nici nu reprezinta o copie realizata cu acuratete a unei inregistrari autentice".

Presedintele a mentionat si ca va folosi expertiza ca proba in procesul pe care i l-a intentat liberalului Dinu Patriciu. "Se pare ca unii incearca sa castige alegerile prin realizarea unor falsuri si prin minciuna. Dincolo de concluziile avizului  am si eu, cu permisiunea dumneavoastra, o concluzie: Sa iti fie rusine, Dinu Patriciu!", a spus Basescu dupa citirea documentelor, citat de Realitatea.net.

Inregistrarea a fost publicata de Gardianul la numai o zi dupa ce Patriciu a mentionat incidentul pe Realitatea TV. Seful Statului il da in judecata pe liberal solicitand despagubiri de 1 leu.

"Am cerut o expertiza si in strainatate, exact pe filmuletul luat din Gardianul si am facut si trimitere de unde poate fi luat din Romania. Sper, zilele urmatoare, sa vina si aceea", a incheiat presedintele.

 

Citeste si

Traian Basescu loveste cu pumnul un copil

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea