Social

Traian Basescu si PD-L, fruntasii sondajului CSOP

Traian Basescu si PD-L ar castiga alegerile, daca acestea s-ar desfasura duminica viitoare. Aceasta este concluzia unui sondaj realizat de CSOP, realizat in ultimele zile ale lunii aprilie, la comanda PD-L.

 Rezultatele au aratat ca 40% dintre romani l-ar vota pe Traian Basescu la alegeri, actualul presedinte fiind urmat in ordine de Mircea Geoana cu 19%, Crin Antonescu - 15%, Sorin Oprescu - 8%, Gigi Becali - 7%, Corneliu Vadim Tudor - 5%, iar Principele Radu Duda cu 4%.

In ce priveste ordinea partidelor in intentiile de vot ale electoratului, in cazul in care europarlamentarele s-ar desfasura saptamana aceasta, aceasta ar fi: PD-L conduce cu 35 la suta, fiind secondat de Alianta PSD+PC cu 31 procente, PNL – 16%, UDMR - 7 la suta, PRM - 6%. Lor li s-ar adauga independenta Elena Basescu, care ar obtine 4 la suta dintre voturi.

Sondajul a fost realizat, in perioada 24-27 aprilie, la comanda PD-L, pe un esantion de 803 persoane, prin interviuri la domiciliu si are o marja de eroare de plus minus 3,5 la suta.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea