Social

#Traian Basescu PMP #contact Traian Basescu #telefon Traian Basescu #traian băsescu

Traian Basescu si-a facut public numarul de telefon. Tu ai incercat sa-l suni?

Traian Basescu este primul politician roman care si-a facut public numarul de telefon. In primele 24 de ore a avut 1.000 de apeluri, apoit telefonul i s-a blocat!

Vineri, dupa ce si-a anuntat inscrierea in PMP, Traian Basescu si-a facut public numarul de telefon. Acesta a postat pe Facebook adeziunea pe care a semnat-o, document care continea inclusiv numarul de telefon la care poate fi contactat.

”Numarul urias de apeluri pe care le-am primit incepand de vineri a blocat telefonul. Softul nu a mai facut fata, touchscreen-ul s-a blocat si de aceea nu am reusit sa raspund tuturor. De maine (n.r -joi), voi avea un telefon nou si nu vor mai fi probleme care sa impiedice dialogul meu cu dumneavoastra.”, a anuntat Basescu pe Facebook.

Fostul presedinte a recunoscut, indirect, ca totul a fost o strategie. “Cei cu care vorbesc sunt impresionati ca nu i-ai pacalit si e numar corect si stai de vorba cu ei cat iti permit conditiile. Ca pe urma iti schimbi numarul de telefon este altceva”, a spus Basescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea