Social

#traian băsescu #seful politicii externe

Traian Basescu: Seful politicii externe a statului roman este seful statului roman

Seful politicii externe a statului roman este seful statului roman, a spus presedintele Traian Basescu, sambata seara, la intalnirea cu membrii comunitatii romanesti din Chicago.

Afirmatie vine dupa ce a fost intrebat de un roman stabilit in SUA despre declaratiile lui Andrei Marga, ministrul de Externe, in care isi exprima admiratia pentru presedintele rus Vladimir Putin si necesitatea intaririi colaborarii cu Rusia.

"Seful politicii externe a statului roman este seful statului roman. Deci, parteneriatul strategic este cu SUA. Federatia Rusa ne este vecin, avem interese economice si de securitate in zona, dar parteneriatul nostru definitiv, parteneriatul nostru strategic este cu SUA, plus calitatea de membri ai UE. Iar, din acest punct de vedere, v-a raspuns cea mai autorizata voce a statului roman", a declarat Traian Basescu.

La randul sau, Andrei Marga a venit la microfon pentru a explica declaratiile sale, precizat ca ele au fost scoase din context.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea