Social

#basescu #presedinte #alegeri #candidatura #preşedinţie

Traian Basescu nu s-a hotarat daca sa candideze la Presedintie

Traian Basescu nu stie daca va candida la alegerile prezidentiale din aceasta toamna. Acesta a fost raspunsul pe care actualul presedinte roman i l-a oferit unui jurnalist austriac de origine romana , atunci cand acesta l-a intrebat care va fi strategia pe care o va aborda in campania electorala impotriva lui Mircea Geoana de la PSD, si Crin Antonescu de la PNL.

Declaratia a fost facuta in timpul unei conferinte de presa, la sfarsitul vizitei oficiale pe care Traian Basescu o efectueaza in Austria. La intrebarea jurnalistului, actualul presedinte i-a zambit si a lasat sa se inteleaga ca pentru moment nu se gandeste la adversarii pe care i-ar putea avea, deoarece nu s-a hotarat daca va candida sau nu.

La sfaristul lunii ianuarie, intr-o emisiune televizata, Basescu declarase ca, in cazul in care actuala va inregistra un esec ia in calcul "posibilitatea de a nu mai candida la presedintie". El adaugase faptul ca inca din septembrie 2007 s-au purtat negocieri pentru formarea unui guvern PD-L-PSD cu premier pedelist, mentionand ca "nu te poti duce sa mai candidezi dupa esecul unei coalitii pe care ai stimulat-o sa existe (ca sa nu se faca speculatii, precizez ca am stimulat-o dupa ce alta alternativa nu mai exista, pentru ca prima optiune a fost PNL, dar nu s-a putut, pentru ca PNL care luase 18% voia sa dea un prim-ministru)."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea