Social

#propunere #comunicat #prim ministru #crin-antonescu #traian băsescu #dispute #Administratia Prezidentiala

Traian Basescu neaga implicarea in disputele din interiorul USL

Presedintele Traian Basescu a infirmat astazi zvonurile potrivit carora ar fi implicat in eventuale dispute din interiorul Uniunii Social Liberale. Anuntul a venit sub forma unui comunicat postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

"Domnul presedinte Traian Basescu solicita politicienilor sa nu-l implice in niciun fel in eventuale dispute din interiorul Uniunii Social Liberale. De asemenea, domnul presedinte Traian Basescu face un apel la jurnalisti ca, atunci cand primesc o informatie neoficiala care-l implica pe presedintele Romaniei sau Administratia Prezidentiala, sa o verifice in mod oficial inainte de difuzare pentru a evita, astfel, lansarea unor dezinformari in spatiul public", se arata in comunicat.

Anuntul presedintelui Basescu vine dupa ce ieri seara liderul PNL Crin Antonescu a afirmat ca ar detine informatii potrivit carora seful statului ar fi contactat o persoana din PSD careia i-ar fi propus functia de prim-ministru, lucru care nu s-ar fi materializat de fapt.

Desi presedintele PNL nu a vrut sa dezvaluie identitatea persoanei vizate, el a tinut sa precizeze ca nu este vorba despre Liviu Dragnea, secretarul general al PSD.

Sursa foto: a1.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea