Social

#barack obama #vizita #washington #statele unite ale americii #acord bilateral #traian băsescu # vizita de lucru # vizita in sua

Traian Basescu, in vizita la Washinghton

Presedintele Traian Basescu a plecat, marti dimineata, intr -o vizita de lucru in SUA in vederea semnarii unor acorduri bilaterale.

Din delegatia romana fac parte, alaturi de Traian Basescu, ministrul de Externe, Teodor Baconschi, seful SMG, generalul-maior Stefan Danila, ministrul Apararii , Gabriel Oprea precum si consilerul prezidental pe probleme de securitate , Iulian Fota .

De asemenea, seful statului mai este insotit de ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, directorul SIE, Mihai Razvan Ungureanu si de directorul SRI, George Maior.

Potrivit publicatiei americane The Hill, Traian Basescu se va intalni, marti, cu vicepresedintele Joe Biden.

Publicatia nu mentioneaza insa nimic despre o posibila intalnire intre seful statului roman si presedintele Barack Obama, liderul de la Casa Alba fiind fiind plecat in aceasta zi la Columbus, Ohio, unde va vizita o scoala, in cadrul programului sau de promovare a American Jobs Act.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea