Social

#avertisment #traian băsescu #evazionisti

Traian Basescu ii ia in vizor pe evazionisti: “Nimeni nu mai poate dormi linistit”

Presedintele Traian Basescu ii avertizeaza pe cei care practica evaziunea fiscala, spunand ca de-acum incolo nimeni "nu mai poate dormi linistit" daca incalca legea.

Totodata, Basescu sustine ca este necesar ca institutiile statului sa continue lupta impotriva crimei organizate.

“Institutiile statului, in lupta cu crima organizata , trebuie sa continue ceea ce s-a inceput anul trecut in vara si anume batalia impotriva evaziunii fiscale, fie ca ea se produce la nivelul firmelor, fie ca se produce in comertul intracomunitar cu legume, fructe, cartofi, cu carne, fie ca vorbim de evaziunea fiscala pe piata muncii , munca la negru ", a declarat Traian Basescu, luni, intr-un discurs sustinut la Palatul Cotroceni.

"Nu vreau sa para ca un avertisment pentru nimeni, dar vreau sa stiti ca nimeni nu mai poate dormi linistit in aceste domenii, atunci cand stie ca incalca legea. Este un apel, daca vreti, pe care-l fac la toti cei implicati, sa isi reduca modul de a trai cu evaziunea, pentru ca nu vor mai trai bine in continuare, fie ca vorbim de evaziune comerciala sau de evaziune pe piata muncii. Cu certitudine, vor avea probleme in modul in care vor trai", a adaugat seful statului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea