Social

#traian băsescu # demisie traian basescu #traian basescu presedinte

Traian Basescu: Demisia mea ar fi cea mai mare lasitate

Presedintele suspendat Traian Basescu a declarat, duminica, intr-o conferinta la sediul sau de campanie, ca nu intentioneaza sa-si depuna demisia deoarece aceasta ar fi "cea mai mare lasitate" si ar duce la "finalizarea cu succes a loviturii de stat" data de USL.

"M-am gandit si ar fi cea mai mare lasitate. V-am mai spus ca presedintii nu abdica, nici nu pot si demisia mea ar fi atingerea obiectivului celor care au dat lovitura de stat si nu vreau sa isi atinga obiectivul. Daca va spune Curtea Constitutionala altfel, foarte bine, imi voi scoate palaria, imi iau bocceluta si am plecat ca am o meserie, stiu ce sa fac. Dar altfel ar fi ridicol ca eu insumi prin atitudine, prin actiunea mea sa duc la finalizarea cu succes a loviturii de stat", a spus Basescu.

"Mai mult decat atat, ca presedinte suspendat legal, nu pot demisiona dintr-o functie pe care nu o am in momentul de fata, cea de presedinte", a mai spus Traian Basescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea