Social

#referendum #traian băsescu #boicotare referendum

Traian Basescu ar putea cere PDL boicotarea totala a referendumului

Presedintele suspendat Traian Basescu a declarat, luni, la B1 TV, ca exista multe elemente care indica in mod clar decizia USL de a frauda referendumul. Basescu a atras atentia ca exista riscul, daca in zilele urmatoare nu se amelioreaza situatia, sa ceara PDL sa nu fie reprezentat in sectiile de votare si "sa boicoteze total" referendumul.

"Sunt foarte multe elemente care arata clar decizia USL de a frauda acest referendum. Mie imi va fi imposibil ca prin reprezentantii PDL sa controlez ce se intampla acolo si atunci exista inclusiv riscul, daca in zilele urmatoare nu se amelioreaza conditiile, eu sa cer PDL sa nu fie reprezentat macar in sectiile de votare. Exista si acest risc. (...) Sa nu-si trimita oameni si sa boicoteze total referendumul ca nefiind organizat in conditii de securitate", a spus Traian Basescu.

"De ce sa cer eu electorilor mei, sau nu electorilor mei, acelora care din revolta nu vor sa valideze lovitura de stat, de ce sa le mai cer sa mearga la vot?", a adaugat Basescu, care a precizat ca este posibil sa nu participe la vot.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea